Elsősegély nyújtó tanfolyam

efr-02

 

Az Emergency First Response biztosítja számodra azokat az alapvető eszközöket, amelyre a CPR (szív-tüdő újraélesztés) és az elsősegély nyújtásához szükséged van. Akár búvár vagy, akár nem, az Emergency First Response felkészít arra, hogy megfelelően kezelhesd a potenciálisan életveszélyes helyzeteket. A szakszerű elsősegély több, mint egyszerűen a tényleges segítség nyújtás az is lényeges, hogy milyen sorrendben teszed ezt.

 

Miért is fontos ez a tanfolyam Neked?
Amikor baleset történik, a helyes válaszcselekvés jelentheti a különbséget élet vagy halál, ideiglenes vagy végleges mozgásképtelenség, rövidebb vagy hosszabb kórházi ápolás között. Mivel az időnek is nagyon fontos szerepe van, a megfelelően képzett elsősegélynyújtónak képesnek és késznek kell lennie a megfelelő cselekvésre. Egy baleset esetén gyorsan kell reagálni, de ugyanilyen fontos tudni, hogy mit kell cselekedni és mi a helyes sorrend. Például egy felületi seb és a légzés kimaradása egyaránt azonnali cselekvést kíván. Ha azonban mindkét probléma egyszerre jelentkezik, az elsősegélynyújtás fontossági sorrendje (és a józan ész is) azt kívánja, hogy a légzéskimaradás kezelése előbb történjék, mint a felületi seb ellátása. Az elsősegély azonnali, ideiglenes segítségnyújtás az áldozatnak sérülés vagy betegség esetén, melyet mindaddig folytatni kell, amíg hivatásos szakemberek segítsége nem biztosítható. Az elsősegély célja az élet megőrzése, további sérülések vagy állapotromlás megelőzése, felépülés elősegítése.

 

Ki jelentkezhet a tanfolyamra?
Bárki jelentkezhet nem kell hozzá búvárminősítés

 

Emergency First Response tanfolyam felépítése
Ez az átfogó képzés két alapmodulból áll, amelyek elsajátíthatók együtt is, de önálló tanfolyamok keretében is. A két modul az Emergency First Response – Elsődleges ellátás és az Emergency First Response – Másodlagos ellátás. A két tanfolyam együtt széleskörű ismeretet nyújt a CPR és az elsősegély területén, továbbá vannak fakultatív részei, amelyek az automata külső defibrillátorral (AED) és a vészhelyzeti oxigén használatával foglalkoznak.

 

A tanfolyam elvégzése mennyi időt vesz igénybe?
Az Elsődleges ellátás és a Másodlagos ellátás tanfolyamok akár négy óra alatt is elvégezhetők.

 

Mi van segítségünkre a tanulásban?
Résztvevői csomagra, amely tartalmazza a kézikönyvet, a mappát és az elsősegély csomagot.

 

Mi a következő lépés a tanfolyam elvégzése után?
Ez a tanfolyam kielégíti a PADI Mentőbúvár tanfolyam CPR-rel kapcsolatos előfeltételét.

 

E F R. (Elsősegély nyújtó tanfolyam 1 nap) ára: 70 €
Kártya és regisztrációs díj: 35 €Gyakori kérdések

 • A személyzet 12 fő (1 fő manager és oktató, 1 koordinátor, 2 fő merülésvezető, 2 fő szakács, 2 fő báros, 3 fő kisegítő, 1 fő kompresszor kezelő, 1 fő biztonsági őr).

 • Magyarországi irodánkban lehet jelentkezni, és ott kollégáink segítenek megszervezni a kiutazást. Lehetőség van csak repülőjegyeket rendelni. A Mistral Utazási Iroda telefonszáma: +36 30 748 8331

 • Reggelire joghurt, lekvár, pirítós, palacsinta, hideg saláták, főtt tojás és rántotta a kínálat. Napközben levesek, marha, csirke húsételek mellett köreteket, salátákat, pizzákat és desszerteket fogyaszthatsz a búvárközpont éttermében.

 • Lehetőség van a bérlésre, de előzetes méretegyeztetés szükséges! Kérjük tájékozódjon árlistánkban!

 • Egyhetes búvártúra alatt akár 15-20 merülést is össze tudsz gyűjteni. A búvártúra alatt lehetőséged van a kora reggeli és késő esti merülésekre is.

 • Egyiptomban az a szokás, hogy a turizmusban és vendéglátásban dolgozók kapnak borravalót (baksis). A borravaló mértéke vendég dönti el, nem kötelező jellegű.

 • A szállodákban egyénileg szabályozható klíma berendezések vannak.

 • Az európai személyzetünk tagjai több nyelven is beszélnek (magyar, szlovák, cseh, lengyel, angol). Az egyiptomi személyzetünk tagjai csak arabul vagy angolul beszélnek. A magyar csoportokhoz igyekszünk magyarul beszélő túravezetőt adni, hogy zökkenő mentes legyen a kommunikáció.

 • A Dahab Hotel és Blue Beach szállodákban vezetékes vízhálózat van bekötve, így édes víz folyik a csapból.

 • Természetesen azok is csatlakozhatnak, akik nem búvárok. A tenger közeli élményt Ők is át tudják élni ilyen jelegű búvártúrákat. A társasági életet vagy a nyugodt kikapcsolódást kedvelők egyaránt jól szokták érezni magukat. Ha pedig van kedved egy tanfolyam elvégzésére, akkor a túra végén búvárként térhetsz haza.

Kérdezd irodánkat

Hírlevél és akciós ajánlatok

 • captcha

Képgaléria