Haladó búvár tanfolyam

advanced-open-water-class

PADI Advanced Open Water Diver. Az Adventures in Diving programban megszerezhető mind az Adventure Diver, mind az Advanced Open Water Diver minősítés. Ha teljesíted bármelyik három kalandmerülést, megkaphatod a PADI Adventure Diver minősítést. Ha teljesíted a Deep Adventure Dive-ot, az Underwater Navigation Adventure Dive-ot és még másik három kalandmerülést, azaz összesen ötöt, megkaphatod az Advanced Open Water Diver minősítést.

Miért válaszd a PADI Advanced Open Water Diver-t (Haladó búvár)?
Öt végrehajtott merülésed után gyakorlottabb leszel, kényelmesebben érzed magad a vízben, és egész egyszerűen jobban élvezed a búvárkodást, mivel jobban megérted a víz alatti környezetet.

Mi kell a haladó tanfolyam kezdéséhez?
Rendelkezned kell PADI Open Water Diver vagy Junior Open Water Diver minősítéssel (vagy más szervezet által kiadott minősítő bizonyítvánnyal). Minimális életkor: 15 év (PADI Junior Open Water Diver minősítés megléte esetén 10 év)

Mit fogsz csinálni?
Ez a minősítés öt kalandmerülést foglal magában, beleértve a Deep Adventure Dive-ot, az Underwater Navigator Adventure Dive-ot és a következő kalandmerülések közül hármat: Altitude Diver, Boat Diver, Drift Diver, Deep Diver, Dry Suit Diver, Dive Propulsion Vehicle, Multilevel Diver, Night Diver, Peak Performance Buoyancy, Search and Recovery, Underwater Naturalist, Underwater Videographer, Underwater Photographer, Underwater Navigator, AWARE – Fish Identification, Wreck Diver

Mennyi időt vesz igénybe?
Ajánlott tanfolyami óraszám: 15, Minimális nyíltvízi képzés: két nap alatt öt merülés

Hová indulhatsz innen tovább?
A 15. életévüket betöltött PADI Advanced Open Water Diver-ek beiratkozhatnak a PADI Wreck Diver vagy a Deep Diver specialitás tanfolyamokra és folytathatják továbbképzésüket a PADI Rescue Diver vagy a Junior Rescue Diver tanfolyamon.

Tanfolyam ára: 180 €
Kártya és regisztrációs díj: 50 €Gyakori kérdések

 • A személyzet 12 fő (1 fő manager és oktató, 1 koordinátor, 2 fő merülésvezető, 2 fő szakács, 2 fő báros, 3 fő kisegítő, 1 fő kompresszor kezelő, 1 fő biztonsági őr).

 • Magyarországi irodánkban lehet jelentkezni, és ott kollégáink segítenek megszervezni a kiutazást. Lehetőség van csak repülőjegyeket rendelni. A Mistral Utazási Iroda telefonszáma: +36 30 748 8331

 • Reggelire joghurt, lekvár, pirítós, palacsinta, hideg saláták, főtt tojás és rántotta a kínálat. Napközben levesek, marha, csirke húsételek mellett köreteket, salátákat, pizzákat és desszerteket fogyaszthatsz a búvárközpont éttermében.

 • Lehetőség van a bérlésre, de előzetes méretegyeztetés szükséges! Kérjük tájékozódjon árlistánkban!

 • Egyhetes búvártúra alatt akár 15-20 merülést is össze tudsz gyűjteni. A búvártúra alatt lehetőséged van a kora reggeli és késő esti merülésekre is.

 • Egyiptomban az a szokás, hogy a turizmusban és vendéglátásban dolgozók kapnak borravalót (baksis). A borravaló mértéke vendég dönti el, nem kötelező jellegű.

 • A szállodákban egyénileg szabályozható klíma berendezések vannak.

 • Az európai személyzetünk tagjai több nyelven is beszélnek (magyar, szlovák, cseh, lengyel, angol). Az egyiptomi személyzetünk tagjai csak arabul vagy angolul beszélnek. A magyar csoportokhoz igyekszünk magyarul beszélő túravezetőt adni, hogy zökkenő mentes legyen a kommunikáció.

 • A Dahab Hotel és Blue Beach szállodákban vezetékes vízhálózat van bekötve, így édes víz folyik a csapból.

 • Természetesen azok is csatlakozhatnak, akik nem búvárok. A tenger közeli élményt Ők is át tudják élni ilyen jelegű búvártúrákat. A társasági életet vagy a nyugodt kikapcsolódást kedvelők egyaránt jól szokták érezni magukat. Ha pedig van kedved egy tanfolyam elvégzésére, akkor a túra végén búvárként térhetsz haza.

Kérdezd irodánkat

Hírlevél és akciós ajánlatok

 • captcha

Képgaléria