Kezdő Nyíltvízi Búvár

padi_learntodive
 
​​Kezdő Nyíltvízi Búvár – Open Water Diver (OWD). Itt az ideje, hogy belemerülj a PADI Open Water Diver tanfolyamba, a világ legnépszerűbb búvárprogramjába! Ez a belépőjegyed az életre szóló intenzív kalandokhoz a PADI-val, azzal búvártársasággal, amelyik a globális búvárközösség számára mintaként szolgál. Lighthouse – Egyiptom – Dahab
 
Miért válaszd a PADI Open Water-t?
Ha rendelkezel a PADI Open Water Diver minősítéssel, a világon legszélesebb körben elismert és tisztelt besorolással, jogodban áll merülőtárssal, hivatásos búvártól függetlenül búvárkodni (ha ezt az adott ország szabályzata engedi). Ha már kipróbáltad a PADI Discover Scuba Diving élményprogramot vagy minősített PADI Scuba Diver vagy, tanácskozd meg az oktatóddal, hogyan lehet az említett tanfolyamokból származó kreditet felhasználni az Open Water programban.
 
Mit kell tenned a kezdéshez?
A PADI Open Water Diver minősítést gyakorlatilag mindenki megszerezheti, aki jó egészségi és megfelelő erőnléti állapotban van, és otthonosan mozog a vízben. Ha 10 és 14 év közötti az életkorod, vagy ilyen korú gyermekeid vannak, kapható PADI Junior Open Water Diver program is. Minimális életkor: 10 év
 
Mit fogsz csinálni?
A tanfolyam során meg fogod tanulni a légzőkészülékes búvárkodás alapjait, beleértve a búvárfelszereléseket és búvártechnikákat is. A minősítés megszerzéséhez el kell végezned öt úszómedencei merülést, a tudásfejlesztési foglalkozásokat és teljesíteni kell négy nyíltvízi (tengeri) merülést.
 
Mennyi időt vesz igénybe?
A PADI programok teljesítményen alapulnak. Úgy haladsz előre, ahogy be tudod mutatni a tanfolyami készségek hibátlan elsajátítását. Ez lehetővé teszi, hogy a neked megfelelő ütemben dolgozhass (4 – 5 nap).
 
Hová indulhatsz innen tovább?
Folytasd a kalandokat a PADI Adventures in Diving programmal, a víz alatti világ felfedezésének következő lépésével.
 
Tanfolyam ára: 240 €
Tankönyv, kártya és regisztrációs díj: 50 €
 
owd-under
 Gyakori kérdések

 • A személyzet 12 fő (1 fő manager és oktató, 1 koordinátor, 2 fő merülésvezető, 2 fő szakács, 2 fő báros, 3 fő kisegítő, 1 fő kompresszor kezelő, 1 fő biztonsági őr).

 • Magyarországi irodánkban lehet jelentkezni, és ott kollégáink segítenek megszervezni a kiutazást. Lehetőség van csak repülőjegyeket rendelni. A Mistral Utazási Iroda telefonszáma: +36 30 748 8331

 • Reggelire joghurt, lekvár, pirítós, palacsinta, hideg saláták, főtt tojás és rántotta a kínálat. Napközben levesek, marha, csirke húsételek mellett köreteket, salátákat, pizzákat és desszerteket fogyaszthatsz a búvárközpont éttermében.

 • Lehetőség van a bérlésre, de előzetes méretegyeztetés szükséges! Kérjük tájékozódjon árlistánkban!

 • Egyhetes búvártúra alatt akár 15-20 merülést is össze tudsz gyűjteni. A búvártúra alatt lehetőséged van a kora reggeli és késő esti merülésekre is.

 • Egyiptomban az a szokás, hogy a turizmusban és vendéglátásban dolgozók kapnak borravalót (baksis). A borravaló mértéke vendég dönti el, nem kötelező jellegű.

 • A szállodákban egyénileg szabályozható klíma berendezések vannak.

 • Az európai személyzetünk tagjai több nyelven is beszélnek (magyar, szlovák, cseh, lengyel, angol). Az egyiptomi személyzetünk tagjai csak arabul vagy angolul beszélnek. A magyar csoportokhoz igyekszünk magyarul beszélő túravezetőt adni, hogy zökkenő mentes legyen a kommunikáció.

 • A Dahab Hotel és Blue Beach szállodákban vezetékes vízhálózat van bekötve, így édes víz folyik a csapból.

 • Természetesen azok is csatlakozhatnak, akik nem búvárok. A tenger közeli élményt Ők is át tudják élni ilyen jelegű búvártúrákat. A társasági életet vagy a nyugodt kikapcsolódást kedvelők egyaránt jól szokták érezni magukat. Ha pedig van kedved egy tanfolyam elvégzésére, akkor a túra végén búvárként térhetsz haza.

Kérdezd irodánkat

Hírlevél és akciós ajánlatok

 • captcha

Képgaléria