Próbamerülés

diver-01-ready

A PADI Discover Scuba Diving program lehetővé teszik számodra, hogy megtapasztald a búvárkodás borzongató gyönyörűségét Padi oktató felügyelete mellett. Kalandjaid során elsajátítasz bizonyos alapfogalmakat és légzőkészülékes készségeket és egy nyíltvízi kalandban lesz részed.
Miért válaszd a DSD programot?
Mihelyt a Discover Scuba Diving-ot választod, máris úton vagy egy nemzetközileg elismert minősítés felé. Discover Scuba kalandjaid során ugyanis esetleg a PADI Open Water Diver tanfolyam bizonyos készségeit is megtanulod. Ha te és az oktatód úgy döntötök, hogy e készségeket gyakoroljátok, azok beszámíthatók a PADI Scuba Diver vagy az Open Water Diver minősítésekhez.

Mit kell tenned a kezdéshez?
A PADI Próbamerülésen való részvételhez szükséges: betöltött 10. életév
Mit fogsz csinálni?
Ha részt veszel egy Discover Scuba Diving programban, felfedezed az izgalmat és a kalandot – a szabadságot és a nyugalmat. Semmi sem hasonlítható a víz alatti lebegés “súlytalanság” öröméhez. Csak a búvárok ismerik ezt az érzést!
Mennyi időt vesz igénybe?
Készülj fel arra, hogy még ma merülsz. Megtanulod az alapokat, ami szükséges ahhoz, hogy búvárkodj egy hivatásos PADI oktató közvetlen felügyelete alatt. Az elméleti oktatás után már készen állhatsz a légzőkészülékes kalandokra.
Mire lesz szükség?
Kaland iránti érzékre
Hová indulhatsz innen tovább?
Mihelyt a Discover Scuba Diving-ot választod, máris úton vagy egy nemzetközileg elismert minősítés felé. Ha a merülés után téged is rabul ejt a vízalatti világ, akkor ne habozz iratkozz be egy PADI Kezdő Nyíltvízi Búvár tanfolyamra, hogy megszerezd a nemzetközileg elismert búvárminősítésedet.
Program ára: 35 € / egy merülés
60 € / 2 merülés + PADI regisztrációGyakori kérdések

 • A személyzet 12 fő (1 fő manager és oktató, 1 koordinátor, 2 fő merülésvezető, 2 fő szakács, 2 fő báros, 3 fő kisegítő, 1 fő kompresszor kezelő, 1 fő biztonsági őr).

 • Magyarországi irodánkban lehet jelentkezni, és ott kollégáink segítenek megszervezni a kiutazást. Lehetőség van csak repülőjegyeket rendelni. A Mistral Utazási Iroda telefonszáma: +36 30 748 8331

 • Reggelire joghurt, lekvár, pirítós, palacsinta, hideg saláták, főtt tojás és rántotta a kínálat. Napközben levesek, marha, csirke húsételek mellett köreteket, salátákat, pizzákat és desszerteket fogyaszthatsz a búvárközpont éttermében.

 • Lehetőség van a bérlésre, de előzetes méretegyeztetés szükséges! Kérjük tájékozódjon árlistánkban!

 • Egyhetes búvártúra alatt akár 15-20 merülést is össze tudsz gyűjteni. A búvártúra alatt lehetőséged van a kora reggeli és késő esti merülésekre is.

 • Egyiptomban az a szokás, hogy a turizmusban és vendéglátásban dolgozók kapnak borravalót (baksis). A borravaló mértéke vendég dönti el, nem kötelező jellegű.

 • A szállodákban egyénileg szabályozható klíma berendezések vannak.

 • Az európai személyzetünk tagjai több nyelven is beszélnek (magyar, szlovák, cseh, lengyel, angol). Az egyiptomi személyzetünk tagjai csak arabul vagy angolul beszélnek. A magyar csoportokhoz igyekszünk magyarul beszélő túravezetőt adni, hogy zökkenő mentes legyen a kommunikáció.

 • A Dahab Hotel és Blue Beach szállodákban vezetékes vízhálózat van bekötve, így édes víz folyik a csapból.

 • Természetesen azok is csatlakozhatnak, akik nem búvárok. A tenger közeli élményt Ők is át tudják élni ilyen jelegű búvártúrákat. A társasági életet vagy a nyugodt kikapcsolódást kedvelők egyaránt jól szokták érezni magukat. Ha pedig van kedved egy tanfolyam elvégzésére, akkor a túra végén búvárként térhetsz haza.

Kérdezd irodánkat

Hírlevél és akciós ajánlatok

 • captcha

Képgaléria