Referral tanfolyam

 
referal
 
PADI referral tanfolyam biztosítja számodra azt a lehetőséget, hogy a elméleti és uszodai részét idehaza teljesítsd, míg a nyílt vízi vizsgádat a Vörös-tengerben a Lighthouse Búvárközpont oktatójával fejezd be. Ez a megoldás nagy szabadságot kínál számodra. Nyaralásod alatt nem kell az oktatóteremben a könyveket magolnod. Két nap alatt letudhatod a vizsgádat és utána teljes jogú búvárként merülhetsz a búvárcsoportokkal. Lépj velünk kapcsolatban és tájékoztatunk a lehetőségekről.
 
Mit kínál ez a lehetőség?
Egy másik oktatónál már megkezdett Open Water vagy Advanced tanfolyam befejezését.
 
Mi kell a tanfolyam bejezéséhez?
Hoznod kell magaddal a korábbi iskolád érvényes igazolását a már elvégzett feladatokról és az orvosi alkalmasságit! A PADI Open Water Diver minősítést gyakorlatilag mindenki megszerezheti, aki jó egészségi és megfelelő erőnléti állapotban van, és otthonosan mozog a vízben.
 
Mit fogsz csinálni a tanfolyam alatt?
A tanfolyam során meg fogod tanulni a légzőkészülékes búvárkodás alapjait, beleértve a búvárfelszereléseket és búvártechnikákat is. A minősítés megszerzéséhez teljesítened kell a négy nyíltvízi (tengeri) merülést.
 
Van-e határidő?
Igen, be kell fejezned a tanfolyamot 12 hónapon belül (az első beiratkozástól számítva értendő).
 
Hová indulhatsz innen tovább?
Folytasd a kalandokat a PADI Advanced Open Water Diver programmal, a víz alatti világ felfedezésének következő lépésével.
 
Búvártanfolyam ára: 160 €
Kártya és regisztrációs díj: 50 €
 Gyakori kérdések

 • A személyzet 12 fő (1 fő manager és oktató, 1 koordinátor, 2 fő merülésvezető, 2 fő szakács, 2 fő báros, 3 fő kisegítő, 1 fő kompresszor kezelő, 1 fő biztonsági őr).

 • Magyarországi irodánkban lehet jelentkezni, és ott kollégáink segítenek megszervezni a kiutazást. Lehetőség van csak repülőjegyeket rendelni. A Mistral Utazási Iroda telefonszáma: +36 30 748 8331

 • Reggelire joghurt, lekvár, pirítós, palacsinta, hideg saláták, főtt tojás és rántotta a kínálat. Napközben levesek, marha, csirke húsételek mellett köreteket, salátákat, pizzákat és desszerteket fogyaszthatsz a búvárközpont éttermében.

 • Lehetőség van a bérlésre, de előzetes méretegyeztetés szükséges! Kérjük tájékozódjon árlistánkban!

 • Egyhetes búvártúra alatt akár 15-20 merülést is össze tudsz gyűjteni. A búvártúra alatt lehetőséged van a kora reggeli és késő esti merülésekre is.

 • Egyiptomban az a szokás, hogy a turizmusban és vendéglátásban dolgozók kapnak borravalót (baksis). A borravaló mértéke vendég dönti el, nem kötelező jellegű.

 • A szállodákban egyénileg szabályozható klíma berendezések vannak.

 • Az európai személyzetünk tagjai több nyelven is beszélnek (magyar, szlovák, cseh, lengyel, angol). Az egyiptomi személyzetünk tagjai csak arabul vagy angolul beszélnek. A magyar csoportokhoz igyekszünk magyarul beszélő túravezetőt adni, hogy zökkenő mentes legyen a kommunikáció.

 • A Dahab Hotel és Blue Beach szállodákban vezetékes vízhálózat van bekötve, így édes víz folyik a csapból.

 • Természetesen azok is csatlakozhatnak, akik nem búvárok. A tenger közeli élményt Ők is át tudják élni ilyen jelegű búvártúrákat. A társasági életet vagy a nyugodt kikapcsolódást kedvelők egyaránt jól szokták érezni magukat. Ha pedig van kedved egy tanfolyam elvégzésére, akkor a túra végén búvárként térhetsz haza.

Kérdezd irodánkat

Hírlevél és akciós ajánlatok

 • captcha

Képgaléria